Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stále jenom lež internetových křesťanských učitelů....

16. 3. 2014

 Jan 17,17- Posvěť je v pravdě; tvé slovo je pravda.

V Bibli se dočteme, že jen Duch svatý může dát moudrost a porozumění pravdám, které sám vnukl pisatelům Bible. Studium Bible, aby bylo správně pochopeno, musí být také Duchem Svatým vedeno. Prosme tedy Ducha Svatého, aby nás uvedl do všech pravd svého slova. Není v našich lidských silách správně Bibli porozumět, v tom jsme plně závislí na Duchu svatém.

1. Korintským 2,4-5,13-14- Mé slovo a má zvěst nespočívaly v přesvědčivých slovech lidské moudrosti, ale v ukázání Ducha a moci, aby vaše víra nebyla založena na lidské moudrosti, ale na Boží moci....Duševní člověk však nepřijímá věci Ducha Božího, neboť jsou mu bláznovstvím a nemůže je poznat, protože mají být posuzovány duchovně.

2. Petr 1,20-21-Toto především vězte, že žádné proroctví Písma není záležitostí vlastního výkladu. Neboť proroctví nikdy nebylo proneseno z lidské vůle, nýbrž unášeni Duchem Svatým mluvili lidé poslaní od Boha.

 

 

Znáte to? Já také. Nikde ani zmínka o tom, že Bibli psali lidé, kteří byli ovlivněni svojí dobou, svým okolím a svojí kulturou. Mnozí se ohánějí tím, že bible je pravdivá a jediná, a tím bibli zařazují mezi takové knihy jako je korán a jiné. A to mne mrzí. 

Mnozí kazatelé totiž jenom "papouškují" verše písma a jejich odkazy na další a další verše, někdy přidávají svoje myšlenky a svoje pocity, ale bohužel, nikdy Písmo nevyučují, nevyučují historii a fakta, což je velký problém. 

Doporučí Vám číst Bibli, kterou Vám vrazí do ruky a nechají Vás v tom, jako by se nechumelilo. A to je historický i dnešní fakt.Spousta lidí potom žije jen tak, jak napsalo a kázalo mnoho lidí, bez vědomostí a tím bez reality žít ve skutečné víře.

Ptám se jenom...

yqbbyzoo1ue.jpg

KDE JE CHYBA? 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář