Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návrat k podstatě

26. 1. 2012

Máš s někým schůzku v 14.00. Co to především znamená ? Snad, že si necháš ujet autobus a dostavíš se v 14.10 ? Nebo snad, že si z jakéhokoli důvodu neuděláš pořádek ve svém dni a přijdeš v 14.15 ? Odpovídám ti ne. Schůzka v 14.00 je schůzka v 14.00. To je jednoduchá, krystalická pravda o schůzce v 14.00. Pakliže jsi pochopil podstatu schůzky v 14.00 jsi připraven číst dále a pronikneš až za tento svět a setkáš se s Tím, který vede mou ruku. Pokud jsi přesvědčen, že se nic nestane, když na schůzku v 14.00 přijdeš v 14.15 pak ti říkám, že tě tvůj Stvořitel miluje a po celý tvůj život bude s tebou a bude usilovat o to abys Jej poznal. Ale v tuto chvíli to nejde. Už to chápeš ? V 14.15 jsi na úplně jiné schůzce. Možná si teď říkáš co je to za blázna, který mi vysvětluje takové nesmysly a proč vlastně čtu tyto řádky. Pak ti znovu říkám, že tě Bůh miluje. Ale prosím tě, nečti dále – nepochopil jsi podstatu schůzky v 14.00. A proto nemůžeš pochopit podstatu této knihy.

Tebe, který věříš, že na schůzku v 14.00 je třeba přijít v 14.00 vítám na lodi s kterou proplujeme až za hranici námi poznaného vesmíru. Do království, které ještě před stvořením tohoto světa založil Kapitán naší lodi spolu se svým Otcem. Jsem rád, že jsi se nalodil a když si přečteš svůj lodní lístek – co myslíš , že je na něm napsáno ? Je tam napsáno to samé co teď čtou ti, kteří přišli pozdě a teď se dívají z dálky na naši odplouvající loď. Stojí tam, že loď odplouvá v 14.00. Ti, kteří pochopili, že udělali chybu mají ještě naději, že třeba někdy zase naše loď popluje. Ti druzí, kteří žijí v neznalosti a nechali se oklamat, a do této chvíle si myslí , že na nějaké minutě nezáleží naději nemají. Popsal jsem vám princip království mého Otce. Každý je zván na loď, která ho k Němu bezpečně dopraví. A každý si sám svobodně rozhoduje, zda se nalodí. Je pro tebe nachystáno království a jen ty se rozhoduješ zdali v něm chceš žít. Taková je Boží logika. Jednoduchá, chce se mi říci až prostá. To proto, aby ji pochopil i prostý člověk. Jak prosté je přijít na schůzku přesně. Nebo je na tom něco nenormálního ?

 

" Neboj se, vždyť já jsem s tebou, nerozhlížej se úzkostlivě, já jsem tvůj Bůh. Dodám ti odvahu, pomocí ti budu, budu tě podpírat pravicí  své spravedlnosti. Hle budou se stydět a hanbit všichni, kdo proti tobě planou hněvem, budou jak nic a zahynou odpůrci tvoji. Budeš je  hledat, ale nenajdeš ty, kdo na tebe dorážejí, budou jako nic, naprostá nicota, ti, kdo proti tobě válčí. Já jsem Hospodin, tvůj Bůh, držím tě za pravici, pravím ti : Neboj se, já jsem tvá pomoc. "                                                                                                       

                                                                                                          Izajáš 41,10-13

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář